Acest website folosește cookie-uri pentru a imbunătăți navigarea și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator.
Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe detalii despre cookie-uri >>>
visislim_line

Visislim Line 30 x cps.

VITASLIM

100123048

37,22 lei

Produs nou

In stoc

Compoziție
Acid linoleic conjugat
(CLA/Conjugated Linoleic Acid) - 305 mg
Extract de ceai verde (Camellia sinensis extract) - 100 mg
Extract de guarana (Guarana Extr.) - 50 mg
Crom (като Chromium (III) Chloride) - 25 µg
Substanţe auxiliare: ceară albă de albine, lecitină din soia
Indicații
Visislim LINE este pentru persoane cu activitate fizică în timpul zilei și nu exagerează cu mâncarea, totuși au o greutate mai mare decât cea normală. Îmbunătățește metabolismul reducând depozitarea grăsimilor în zonele problematice (șolduri, coapse, talie) fără a avea effect yo-yo.
Contraindicații
Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte).
Administrare
Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).

Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.
Prezentare
1 cutie x 30 cpsVisislim LINE este un produs de slăbire, care acționează în mod concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie şi şolduri. Acesta contribuie la o pierdere în greutate sănătoasă și de durată cu o curățare fină a grăsimilor și a depozitelor de celulită.

Dimensiunile ideale

Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta contribuie ;a o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a găsimilor şi a celulitei acumulate.

Slăbire fără efect de tip yo-yo

Visislim LINE contribuie la accelerarea arderii grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Ajuta la reducerea dimensiunii taliei, pentru coapse mai subţiri şi mai ferm. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, ajuta la menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este îmbinat cu mai multă mişcare.

Grijă pentru sănătate

Combinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Stimuleaza eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate pentru menţinerea undei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.

Slăbire sănătoasă cu ajutorul naturii

CLA (Acid linoleic conjugat) opreşte procesul de depozitare şi acumulare a grăsimilor în organism. Stimulează arderea grăsimilor deja acumulate în muşchi, asigurând astfel un spor de energie. Astfel sunt inițiate arderea grăsimilor corporale şi topirea kilogramelor în plus.

Cromul este un microelement care contribuie la creşterea metabolismului zaharurilor şi la acţiunea şi eficienţa insulinei în organism. Acesta ajută metabolismul de carbohidrati, grăsimi și proteine.  Ajută la reducerea ţesutului gras şi transformarea acestuia în masă musculară.

Extractul de ceai verde este bogat în substanţe biologic active care accelerează digestia grăsimilor şi contribuie la arderea mai rapidă şi descompunerea acestora în ficat.  Acționează prin reducerea celulelor adipoase. Are impact asupra greutăţii corporale, reducând grăsimile prin îmbunătăţirea metabolismului acestora şi oxidare.

Extractul de guarana (arbust peren din America de Sud) conţine o substanţă specială, o formă de cofeină, care iniţiază eliberarea rapidă a energiei în organismul uman. Manifestă un efect benefic în mai multe direcţii, sprijinind activitatea mentală, reducând oboseala şi menţinând tinereţea şi vitalitatea.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Exprimă-ți părerea

Visislim Line 30 x cps.

Visislim Line 30 x cps.

Produse asemănătoare

Derulati